DAPlayer

DAPlayer 1.0

Gratuit
Joacă fişierele video în înaltă definiţie
Evaluare utilizator
4.5  (50 voturi)
Votul dvs.
Ultima versiune:
1.0.1.9 (Vezi toate)
Dezvoltator:
Digiarty Software,Inc.

Versiuni vechi

Vezi toate
Uita-te la filme şi clipuri video de înaltă calitate inclusiv Blu-ray DVD-uri şi fişiere de până la 5 K calitate. Joacă regiunea blocat DVD-uri şi sprijină AVI, MOV, MPEG, WMV, FLV, RM, OGG, M4V, WEBM şi alte formate.
DAPlayer este un Puternic, Simplu de utilizat și All-in-one video/audio player software pentru windows care joacă cel mai audio/video multimedias cu ușurință și fără probleme. Acesta este conceput pentru a oferi utilizatorilor o complet gratuit soluție pentru redarea de clipuri video de Înaltă definiție, care includ Bluray, AVCHD, TS, MKV, MPEG4, H264 formate video precum și DVD video și muzică CD.
Acesta este dotat cu mai mult de 320 codec-uri video și 130 codec-uri audio, construiește în numeroase controale personalizate, sprijină pe deplin Multi-track video/audio și subtitrari, TrueColor System, compatibil cu aproape toate formatele multimedia și deține repede viteza de lansare. DAPlayer este garantat pentru a oferi cea mai bună calitate de vizionare și ascultare experiență pe Windows PC.
Informații actualizate în data de: